Letölthető katalógus ILSE Játékbolt - a LEGO® termékek boltja

Üzletünk címe: 1123 Budapest, Alkotás u. 5.

Telefon: +36 1/375-2333 - Mobil: +36 20/346-1972

   Regisztráció | Elfelejtett jelszó

TERMÉKEINK

Letölthető katalógus
LEGO® DUPLO®
LEGO® City
LEGO® Classic
LEGO® Creator
LEGO® Figurák
LEGO® Szuperhősök

KATALÓGUS

A Feltámadás temploma

Segíts a nindzsának megvédelmezni a Feltámadás templomát, és akadályozzátok meg Lord Garmadon újjászületését ebben részletgazdag LEGO® NINJAGO® készletben! A templomhoz tartozik egy bejárati boltív, nyitható falak, pók börtön, forgatható falak elrejtett Oni maszkokkal és 2 csapóajtó funkcióval. Aktiváld a tető jó-gonosz transzformáló funkcióját, és eléd tárul Lord Garmadon feltámasztó kamrája. A csomagban 7 minifigurát is találsz ? valamint egy ?titokzatos kisbaba? elemet ?, amelyekkel eljátszhatod a csatajeleneteket a nindzsák és Garmadon fiai között.

Fedezd fel A Feltámadás templomát Cole, Lloyd ... és egy titokzatos kisbaba segítségével! Vigyázz a csontvázzal, és légy óvatos, nehogy a pókbörtönbe zárjanak! Találd meg az elfordítható falak mögött rejtőző Oni maszkokat! Taszítsd át Mr. E-t és Chopper Maroont a csapóajtókon, mielőtt megkaparintanák a nagy erejű maszkokat! Meg tudod akadályozni, hogy Garmadon fiai átváltoztassák a templomot gonosszá, és feltámasszák Lord Garmadont?

• A csomagban 7 minifigurát találsz: Cole, Lloyd, Harumi, Hutchins, Mr. E, Chopper Maroon és Lord Garmadon, plusz egy ?titokzatos kisbaba? elem.
• A Feltámadás temploma 2 szintes, a teteje jó-gonosz átalakító funkciós, és megtalálod benne Lord Garmadon feltámasztó kamráját.
• Az alsó szinthez kék víz stílusú alaplapok tartoznak, nád elemek, bejárati boltív, nyitható falak, összerakható csontváz, nyitható, minifigura méretű pók börtön pók elemmel, láda lándzsával, villás tőr, kard és kendo maszk, valamint a 2 külső zászló elem.
• A felső szinthez tartozik egy korlátos erkély, 2 külső lámpás stílusú dekorációval, 2 csapóajtó funkció és 3 Oni maszk ? a Gyűlöletmaszk, a Megtévesztés Maszkja és a Bosszúmaszk ?, ebből 2 maszk az elfordítható falak mögött rejtőzik.
• Kapcsold be a tető jó-gonosz transzformáló funkcióját, így gonosszá változtathatod a templom homlokzatát, és eléd tárul Lord Garmadon feltámasztó kamrája, amelyben találsz egy talapzatot a Lord Garmadon minifigurának, valamint 2 áttetsző láng elemet.
• A fegyverek között megtalálod Cole kalapácsát és 2 katakanáját, Lloyd kardját és 2 katanáját, Hutchins botját, Mr. E 2 katanáját és Chopper Maroon katanáját és csavarkulcsát.
• Alkosd meg újra és játszd el a látványos jeleneteket a NINJAGO® Spinjitzu mesterek TV sorozat alapján!
• Ez az építőjáték a 7-14 éves korosztály számára ajánlott.
• Méretei: több mint 26 cm magas, 19 cm széles és 17 cm mély.

Cikkszám: 70643
Korosztály: 8-14 év
Dobozméret: 94 x 354 x 378 mm

Forgalmazás utolsó éve: 2018

EZ A TERMÉK MÁR NEM KAPHATÓ

FELIRATKOZÁS

E-mail cím:

LEGO 3D Katalógus
Mobil Alkalmazás

LEGO 3D Katalógus mobil alkalmazás

Az új katalógus letölthető applikációban:
LEGO 3D Katalógus - Android mobil alkalmazás
LEGO 3D Katalógus - iPhone mobil alkalmazás
100% cseregarancia (bontatlan doboz esetén)

VENDÉGKÖNYV

Elégedettséged fontos a számunkra!
Itt írhatod meg véleményedet:

SZAKEMBEREK

Gondod van gyermeked nevelésében?
Az alábbi szakembereket ajánljuk:

Fejlesztőpont
Fejlesztőpont